Shtëpi më të mira dhe më të bukura. Shtëpi ku të lëvizim shpejt për të banuar. Shtëpi që ulin shpenzimet tona dhe harxhojnë më pak energji.

+

Donim një jetë më të mirë dhe morëm gjithçka
në shtëpi për të na gëzuar. Që mos të detyrohemi më të shkojmë diku tjetër. Kishim makina më të mira, shtëpi më të bukura, qendra tregtare moderne, robotë që punojnë për ne.

+

Kishim shumë, por humbëm gjënë më të rëndësishme. Fresh air and freedom. Ajrin e pastër dhe lirinë. Prandaj njerëzit rrinë brenda. Kërkojnë siguri, por në realitet ata po i largohen asaj.

+

Cilësia e jetesës sonë është e rrezikuar.

+

Alergjitë, kolla, dhimbja e kraharorit … të gjitha mund të shkaktohen nga ndërtesat jo të shëndetshme, thuajse çdo godinë e tretë nuk është e shëndetshme. Ndërtesat e reja dhe të rinovuara nuk janë të shëndetshme.

Donim një jetë më të mirë, por rrugës kemi gabuar.

Këtë duam vërtet?

FAKTE ALARMIMORE PËR ARSIMIN E ARSIMIT

Fakt 1:

“30% e njerëzve në botë kanë të paktën një lloj alergjie.”

Fakt 2:

“600,000 fëmijë vdesin çdo vit nga sëmundjet e mushkërisë dhe të frymëmarrjes. Fëmijët e moshës sime po vdesin nga ajri i ndotur.”

Fakt 3:

“Të rriturit, madje edhe fëmijët pak më të mëdhenj se unë vuajnë nga depresioni. Çdo ditë rritet numri i njerëzve me depresion, vetëm në BE thuajse 15% e njerëzve vuajnë nga depresioni.”

Fakt 4:

“Kanceri është kudo. E imagjinon dot? Rreth 8 milionë njerëz vdesin nga kanceri çdo vit.”

Si ta përmirësoni cilësinë tuaj të jetesës?

Nga ERA AIRless drejt AIR ERA

hap 1:

“Mos zgjidhni ndërtimin më të shpejtë dhe më të lirë, por zgjidhni atë më të shëndetshme.”

Një shtëpi e shëndetshme është njësoj me një shtëpi ekologjike. Shtëpitë e reja të shëndetshme po bëhen sërish prej balte, dheut dhe materialeve të tjera marrë nga mjedisi
ku ne jetojmë. Ndërtimi me çelik dhe materialet e reja prej betoni të shkumëzuar pa lëndë shtesë kimike janë më të shëndetshme për shtëpitë tona dhe për të gjithë ne.

Hap 2:

“Me dritare të përshtatshme dhe ajrosje, në shtëpinë tonë ka më pak zhurmë, gjithmonë thithim ajër të pastër, jemi më të sigurt dhe të shëndetshëm dhe njëkohësisht kursejmë për ngrohjen.”

Hap 3:

“Iinstaloni ventilimin në shtëpinë tuaj dhe parandaloni atë nga thatësira dhe e bëjnë atë të këndshëm, me ajër të pastër, pa marimangat, grimca të ngurta dhe ta ruani gjithmonë të ngrohtë pavarësisht ventilimit të vazhdueshëm.”

Hap 4:

“Me mençuri zgjidhni zgjidhjen e ndërtimit për shtëpinë tuaj, sistemin e ventilimit dhe dritaret e duhura.”

Zgjidhni dritaret e MIK dhe sistemin lokal të ventilimit MIKrovent, i cili jo vetëm që do ta mbajë ajrin në shtëpinë tuaj të freskët dhe të shëndetshëm, por gjithashtu do ta mbajë të ngrohtë, kështu që do të përdorni më pak para për ngrohje.

Merrni më shumë informacion rreth dritareve të MIK dhe sistemit të ventilimit lokal MIKrovent

Na kontaktoni
    Jam e interesuar*:

    Futni shënime (opsionale):

    Unë bie dakort me kushtet e shërbimit.*

    Na vizitoni www.mik-int.com ose www.mikrovent.io.