Splošni pogoji spletnega mesta www.airlessera.com

Splošni pogoji

Pravno obvestilo spletnega mesta www.airlessera.com

Vse pravice vseh spletne strani www.airlessera.com so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.airlessera.com so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine podjetja MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o., ter s podjetjem povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.airlessera.com.
Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.airlessera.com izključno za svojo osebno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.airlessera.com ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o.
Pravno obvestilo lahko podjetje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Podjetje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletni strani www.airlessera.comste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo. Za namene statistike si podjetje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani, nam boste zaradi korespondence, registracije na spletnih straneh, prejemanja kratkih sporočil, nakupa ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah itd., zaupali svoje osebne podatke. MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.
Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).
Prostor, v katerem se nahaja strežnik spletne strani, je ustrezno fizično varovan.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.airlessera.com so informativne narave. Podjetje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.
Podjetje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. ne odgovarja za vsebine besedil, ki so objavljene s strani skrbnikov pogodbenih partnerjev podjetja.
Podjetja MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, do katere je mogoče dostopati do spletne strani www.airlessera.com, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetja ni odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.airlessera.com.

MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.airlessera.com kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Avtorske pravice

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem  pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

E-novice

Pri naročanju na spletne novice MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. poleg vaše IP številke zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec.
MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja o novostih, ponudbi, popustih, promocijskih aktivnostih in drugih obvestilih iz poslovanja.
Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na spletne novice morate označiti, da soglašate, da MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja, kot zgoraj navedeno, ter, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete. To storite tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo. Če ne boste označili, da z navedenim soglašate, MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. ne bo pošiljala obvestil na vaš elektronski naslov, niti ne bo zbirala ali obdelovala vašega naslova elektronske pošte. MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.
Uporabnik je seznanjen, da njegov elektronski naslov obdeluje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o., ki ga hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v kraju sedeža. Uporabnikovi elektronski naslovi bodo shranjeni v podatkovni bazi izbranega ponudnika za pošiljanje spletnih obvestil in ne bodo uporabljeni v kakršenkoli drug namen ali posredovani drugim osebam.

Družbena omrežja

Zapisi na Facebook strani MIK Celje so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča podjetja MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na Facebook strani blagovne znamke MIK Celje, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.
Podjetje MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o. ni odgovorno za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.